+46 (0) 485-72156 info@klinta.se

Information angående Corona

Du är här: Hem » Corona

Information angående Corona / Covid-19

Bästa gäst,

Du som är vår gäst på Klinta Camping kommer i huvudsak i husvagn, husbil eller hyr en stuga av Klinta Camping. Vi tänker att du som kommer med ditt eget boende till 100% kan kontrollera din närmiljö och därmed känna dig lika trygg på Klinta Camping som du gör hemma.

Du som hyr en stuga av oss har en helt egen avgränsad yta med altan och mycket luft runt dig, och den största delen av alla campingupplevelser sker utomhus – vilket i sig är en stor trygghet. Frisk luft mår vi alla bra av!

Men för att minimera riskerna att smittan sprids och för att säkerställa en trevlig och trygg vistelse hos oss på Klinta Camping har vi vidtagit följande åtgärder.

Gemensamma byggnader & servicehus – extrainsatta städrutiner

  • Utöver den vanliga dagliga städningen desinficerar vi alla ytor vid varje städtillfälle. Vi desinficerar handtag, knoppar, spolknappar, strömbrytare osv. Kort sagt alla ställen där man håller eller trycker.
  • Vi kommer att städa oftare.
  • Tvål finns i alla våra servicehus och stugor, så att du kan tvätta dina händer ofta. Vi uppmanar alla som besöker oss, både gäster och personal att vara nog med att tvätta händerna ofta med tvål & varmt vatten.

Vi följer händelseutvecklingen

Vi kommer att agera och anpassa vår verksamhet efter gällande regler och rekommendationer. Håller er uppdaterade om de kommer ny information.
Har ni fler frågor eller funderingar är ni naturligtvis välkomna att kontakta oss på tel. 0485-72156, via kontaktformulär nedan eller info@klinta.se

Varmt Välkomna till Klinta Camping säsongen 2020!

/ Cicci & Henrik med personal

Aktiviteter

Största delen av alla campingupplevelser sker utomhus – vilket i sig är en stor trygghet. Frisk luft mår vi alla bra av!
Vi ser över alla aktiviteter så att de följer riktlinjer och rekommendationer ang. Corona/Covid-19

Hur hanterar vi förbudet mot att samla 50 personer?

Det kommer att bo fler än 50 personer på vår camping samtidigt under högsäsong. Men alla bor i eget boende i egen husbil/husvagn eller i stuga. 

Vad gäller för eventuell Avbokning?

Tills vidare gäller ordinarie avbokningsregler. Skulle de komma nya rekommendationer från svenska myndigheter som påverkar inbokade resor kommer vi att informera om det. Om du har blivit sjuk kan du som vanligt avboka om du köpt avbeställningsskydd vid bokningstillfället, samt har ett giltigt sjukintyg.

Har ni besökt Klinta Camping tidigare?

10 + 13 =